Kakor:
100 g smör
2 1/2 dl mjöl
1 dl socker
1 msk sirap
1/2 tsk kanel
1 tsk bikarbonat
Fyllning:
Dulce de leche (kondensedad mjölk som fått sjuda under vatten i tre timmar)
eller Dumlekola
Topping:
100 g mjölkchoklad
100 g smör
2 1/2 dl mjöl
1 dl socker
1 msk sirap
1/2 tsk kanel
1 tsk bikarbonat
Fyllning:
Dulce de leche (kondensedad mjölk som fått sjuda under vatten i tre timmar)
eller Dumlekola
Topping:
100 g mjölkchoklad
· Blanda ihop alla ingredienserna till kakan, gärna i en matberedare.
· Forma små bollar av degen och lägg i små kakformar.
· Gör en djup grop i varje kaka.
· Grädda i 200 grader i 5-8 minuter (beroende på storleken).
· Fyll de svala kakorna med kola.
· Täck med smält choklad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar