Kaka:
100 g smör
1 1/2 dl mjölk
1 1/2 dl socker
3 1/2 dl mjöl
2 tsk vaniljsocker
1 1/2 tsk bakpulver
1 ägg
Fyllning:
100 g smör
1 1/2 dl socker
3 tsk kanel
3 dl havregryn
Smält smöret och blanda i mjölken.
Vispa ägget med 1/2 dl socker.
Tillsätt mjöl, bakpulver, vaniljsocker och resten av sockret i smörblandningen.
Rör sist i äggblandningen.
Häll i en liten bakplåtsklädd långpanna och grädda i 175 grader i 10-15 minuter.
Smält smöret till fyllningen och blanda i resten.
Bred på kakan och grädda i 175 grader i 10-15 minuter.
Är det en fem åring som har skrivit det här receptet? Följer du det här så blir det verkligen en pannkakka!
SvaraRaderaVad yrar du om? Perfekt för en ugnsform på ca 20x30cm, verkligen inte nån "pannkakka".
Radera