200 g smör
200 g blockchoklad
4 ägg
3 dl socker
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
2 tsk malen kanel

- Sätt ugnen på 175 grader.
- Klä en liten långpanna 20*30 cm med bakplåtspapper.
- Smält smöret i en kastrull, bryt chokladen i bitar och låt den smälta i smöret på svag värme.
- Vispa ägg och socker vitt och pösigt.
- Blanda bakpulver, vaniljsocker och kanel och rör ner i äggsmeten.
- Tillsätt chokladsmeten.
- Häll smeten i långpannan.
- Grädda i 175 grader i 20 minuter.
- Lägg på ett bakplåtspapper ovanpå och fortsätt grädda den i 10 min till (den ska vara lite lös).
- Låt kakan svalna. Skär kakan i rutor.
- Pudra ev. florsocker över.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar