Leta i den här bloggen

måndag 2 april 2012

Glutenfria muffins


Det här receptet på miffins med potatismjöl fick jag från min mormor. Både barnen och Christer tyckte att de var jättegoda:

20 st:
100 g smör
1 dl socker
1 ägg
1 msk vaniljsocker
½ tsk bakpulver
1 dl potatismjöl
(1 msk kakao om man vill ha chokladmuffins)

Smält smöret.
Vispa ägg och socker pösigt.
Blanda ner smör och vaniljsocker.
Blanda bakpulver och potatismjöl och rör ner i smeten.
Klicka ut i 20 muffinsformar.
Grädda i 175 grader i 7-10 minuter.

6 kommentarer:

  1. Svar
    1. Kul att du gillade det :) Dessa är numera en stående favorit här hemma som är lätt att variera!

      Radera
    2. Så fantastiskit goda......la i lite små späda rabarberbitar.

      Radera
  2. Kul att du också gillar dom :) Låter jättegott!

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  4. Tack för ett bra recept! Oj så de jäste upp, det överraskade mig. Jag gjorde dem mjölkfria med mjölkfritt margarin och det blev mycket gott!

    SvaraRadera