½ dl socker
1½ dl Rice Krispies (jag använde Multi grain)
1 dl grädde
200 g ljus blockchoklad
1 msk honung
50 g smör
Kakao
Choklad
Smält sockret i en kastrull (rör så att det inte bränns).
Rör ner puffarna och häll ut på ett bakplåtspapper.
Låt svalna.
Häll grädde och honung i en kastrull.
Bryt ner chokladen.
Rör tills allt har smält.
Låt svalna.
Hacka det stelnade krispet och rör ner i chokladsmeten.
Ställ in i kylen för att stelna.
Smält chokladen och låt svalna.
Forma till den kalla chokladsmeten (från kylen) till bollar med hjälp av två skedar doppade i kakao (jag använde en lite glasskopa som jag doppade i kakao).
Ställ in i frysen ett tag.
Doppa i den smälta chokladen.
Låt stelna.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar