Leta i den här bloggen

söndag 21 oktober 2012

Isabelles jertpraliner

Ner pappa åkte  och röjde tänkte vi  jöra några goda praliner och de var då jag kåm på ett nytt pralinresept. De blev super goda!

SKAL
100 g vit shoklad
gul pulver ferg

FYLNING
1 msk grede
1 msk  saft från mosade halån
1/2 tsk vaniljpulver
80 g vit shoklad
1 mosad banan


  1. Börja med fylningen. Blanda grede, saft och vaniljpulver i en kastrul. Koka up. Rör ner  shoklad och banan.
  2. Smält  shokladen och färga den gul. Pensla shokladen i pralinformarna. Ställ in i frysen.
  3. Fyll formarna med fylningen. Tek med shoklad.
  4. Ställ in i frysen ijen. Ta ut dem ur formarna.
  5. Ät
/ISABELLE

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar