Leta i den här bloggen

fredag 13 april 2012

Dumlefluff

Dumlefluff passar jättebra som fyllning i tårtor, som tillbehör till kladdkaka, garnering på muffins/cupcakeseller fyllning i cake pops. Receptet går bra att dubblera, dela bara upp fluffet i två skålar när det ska svalna så går det fortare :)



100 g Dumle
1½ dl vispgrädde

Dela godiset på hälften och lägg ner i en kastrull.
Häll i grädden.
Låt smälta på svag värme, rör om hela tiden.
Låt svalna i rumstemperatur.
Ställ in i kylen över natten ELLER ställ in i frysen 1 h och sen i kylen ett tag.
Vispa.

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Hmmm... det finns så många :) Dumlefluff är en av favoriterna i alla fall. After eightfluff är inte heller helt fel, eller Mariannefluff, eller bananfluff, eller pollyfluff... :)

      Radera