11 st
Skal:
200 g vit choklad
Pulverfärg (vi använde färgerna Pumpkin Pie, Orange Burst och Autumn Green - alla från Rainbow Dust)
Fyllning:
½ burk kondenserad mjölk som fått sjuda i 2 h (självklart kan man använda en annan fyllning)
- Börja med att sjuda konservburken med den kondenserade mjölken i 2 h. Låt svalna.
- Smält chokladen. Dela upp den i två mindre skålar och färga den ena orange och den andra grön.
- Börja pensla med den gröna färgen. Ställ in i frysen ca 5 minuter. Måla sen med den orangea. Låt stelna i frysen ca 5 min. OBS! Se till så att skalet blir helt, annars kommer fyllningen att rinna ut.
- Rör krämen smidig. Fyll en spritspåse och fyll pralinerna (eller klicka i krämen med hjälp av en sked).
- Täck med choklad. Ställ in i frysen i ca 30 minuter.
- Ta ut pralinerna från formen (de lossnar lätt).
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar