En
av Isabelles favoritkakor är Amerikanska cookies med vit choklad. Idag provade
jag att göra dem glutenfria och med ljus choklad - och de blev supergoda! Hurra!
4
½ dl farinsocker
½ dl socker
2
ägg
2
msk kakao
1
tsk salt
1
tsk bikarbonat
3
dl potatismjöl
2
msk fiberhusk
6
½ dl havregryn
200
g ljus choklad
Rör
ihop smör, socker och farinsocker.
Vispa
upp äggen lätt och blanda i.
Blanda
ner kakao, salt, bikarbonat, potatismjöl och fiberhusk.
Blanda
i havregrynen.
Låt stå i 10-15 minuter.
Låt stå i 10-15 minuter.
Hacka
chokladen grovt och rör ner i degen.
Rulla
degen till stora bollar och platta ut på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda
i ugnen i 175 grader i 8-12 min beroende på storleken.
Glutenfria cookies med Fazer Mint |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar