Servera gärna med jordgubbsnyckelpigor eller andra bär.
Kaka:
100 g smör
100 g after eight
2 ägg
2 dl socker
2 ½ dl mjöl
3 msk kakao
1 ½ tsk vaniljsocker
1 ½ tsk bakpulver
Fyllning:
200 g philadelphiaost
100 g mjölkchoklad
2 tsk vaniljsocker
Topping:
170 g after eight
Smörj och bröa en rund form (vår är 23 cm i diameter).
Smält smöret.
Blanda ner godiset och rör tills allt har smält.
Vispa ägg och socker pösigt.
Blanda ner chokladsmöret.
Blanda ner resten.
Häll i formen.
Grädda i 175 grader i 12 minuter.
Smält mjölkchokladen.
Vispa ner färskosten och vaniljsockret.
Fördela på kakan.
Grädda i 4 minuter.
Lägg på godisplattorna.
Grädda i ytterligare 4 minuter.
Bred ut de mjuka chokladplattorna.
Ställ svalt ett tag.
Skär i bitar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar