100 g smör
2 ägg
3 dl socker
4 msk kakao
½ tsk vaniljpulver
½ krm salt
2 ½ dl mjöl
1 dl polkagrisar
30 g mörk choklad
Förbered en form med löstagbar kant (smöra och bröa eller lägg ett bakplåtspapper i botten och smöra/bröa).
Krossa polkagrisarna grovt.
Hacka eller bryt chokladen i bitar.
Smält smöret.
Vispa ärr och socker pösigt.
Rör ner det smälta smöret.
Blanda ner kakao, salt, vaniljpulver och mjöl.
Häll upp i formen.
Strö över godiskrosset och chokladen.
Vänd försiktigt ner en del med hjälp av en gaffel.
Grädda i 200 grader i 12-20 minuter beroende på formen.
Servera med en klick grädde och krossade polkagrisar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar