3 ägg
100 g smör
1 ½ dl socker
3 tsk bakpulver
½ tsk vaniljpulver
2 dl mjöl
100 g vit choklad
90 g ljus choklad
4 dl jordgubbar
Smält smöret och vispa tillsammans med äggen.
Vispa ner sockret.
Rör ner bakpulver, vaniljpulver och mjöl.
Hacka chokladen och jordgubbarna.
Rör ner i smeten.
Häll upp i en smord och bröad form.
Grädda i 175 grader i 40 minuter,
Servera med marsmallows.
Oj vilken duktig liten bagerska.jag tycker absolut att du ska fortsätta o baka,även när du blir större. Hälsningar från Ros-marie i Boden
SvaraRaderaTak
RaderaIsabelle
ÅHH VAD DU ÄR DUKTIG PÅ ATT BAKA ISABELLE,
RaderaDET SER SÅÅÅ GOTT UT.
JAG LÄNGTAR TILLS VI SES, DÅ KANSKE VI KAN
BAKA NÅGOT GOTT TILLSAMMANS?
PUSS OCH KRAMAR FRÅN FASTER ANNIKA!!!
Tak Anika.
RaderaJag legntar och så till vi kan baka isabelle