tag:blogger.com,1999:blog-5544790984754647556.post858588508149132298..comments2024-02-19T17:05:06.843+01:00Comments on ♫ Familjen Baka ♫: Favorit i ny skepnad- whiskeychokladkaka utan mjöl eller tillsatt sockerUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5544790984754647556.post-32584956319398767912015-07-11T10:47:32.359+02:002015-07-11T10:47:32.359+02:00Kul att du gillar dom! :)
Hm, jag bakar dom i en v...Kul att du gillar dom! :)<br />Hm, jag bakar dom i en vanlig ugn (alltså inte en varmluftsugn). De blir nästan som en kladdkaka i konsistensen (tycker jag), om du ställer kakorna kallt blir de fastare. <br /><br />Jag har inte provat apelsinchokladen, men det låter mkt gott!!!<br />/HelenaFamiljen Bakahttps://www.blogger.com/profile/05450327901584143671noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5544790984754647556.post-66966996732061579702015-07-10T12:53:36.612+02:002015-07-10T12:53:36.612+02:00Hej,
Har bakat den här kakan flera gånger den sena...Hej,<br />Har bakat den här kakan flera gånger den senaste tiden, i lite olika varianter, men ingen av gångerna har det räckt med 6-8 minuters gräddning. Testade med två olika storlekar på formarna och att bara fylla dem till hälften, men måste ändå grädda i 10-15 minuter. Är 175 grader i varmluftsugn kanske, så att jag ska ändra till 200 grader i vanlig ugn?<br /><br />P.S. Det blir även gott om man använder Lindts apelsinchoklad, och om man vill tillsätta lite socker kan man byta ut whiskeyn mot cointreau. :-)Carinhttp://www.hembygdshistoria.se/annat/recept/index.htmnoreply@blogger.com